Termeni si conditii

Date de identificare:

SC Metropolis Com SRL

Sibiu, Strada Mitropoliei, nr. 10
Tel. 0040-21-315-66-16
J32/1582/1994 | CUI: R06417997
IBAN: RO39 TREZ 5765 069X XX00 1040 – Trezoreria Sibiu
IBAN: R028 RNCB 0232 0178 9064 0001 – BCR Sucursala Nicolae Bălcescu, Sibiu

Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.
S.C. Metropolis COM S.R.L. are dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand acest meniu, pentru a afla noile prevederi.

Protectia datelor personale: 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de  S.C. Metropolis COM S.R.L., are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete.

 Garantii

Acest website va este oferit „asa cum este” si „asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, nu oferim nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificareprealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

 Responsabilitate legala

Firma S.C. Metropolis COM S.R.L. sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Firma S.C. Metropolis COM S.R.L. sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele firmei S.C. Metropolis COM S.R.L., materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Nu se garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în țara dumneavoastră. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

 Preturi

  • Preturile produselor contin TVA. Costul transportului nu este inclus in pretul afisat pe site, aceasta informative o regasiti la finalizarea comenzii dumneavoastra. In cazul in care clientul face o plata cu cardul iar un produs nu se afla in stoc, S.C. Metropolis COM. S.R.L. contacteaza clientul si de comun acord stabilesc modul de returnare a sumei incasate.
  • Comanda minima pe site-ul nostru este de 50RON. O suma mai mica nu poate fi autorizata de catre sistemul informatic.

 Livrarea 

  • Costul transportului este afisat inainte de finalizarea fiecarei comenzi. 
  • S.C. Metropolis COM S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie livrarea comenzii sau sa anuleze trimiterea acesteia in cazul in care intervin motive independente de noi. In cazul nelivrarii coletului sau a livrarii necorespunzatoare.

 Plata coletului 

  • Ramburs,la ridicarea coletului. Contravaloarea produselor impreuna cu taxa de transport(dupa caz) este achitata la agentul de curierat.
  • Carte de Credit(procesator MobilPay), puteti efectua plati online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra in conditii de maxima siguranta. Cardurile acceptate sunt Visa(Classic si Electron), Mastercard (Maestro, numai daca au cod (CVV2/CVC2). Nu platiti comision pentru tranzactii cu cardul pe site-ul nostru. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, S.C. Metropolis COM S.R.L.  foloseste MobilPay. Dupa finalizarea comenzii sunteti redirectionat automat pe o linie securizata unde trebuie sa urmati instructiunile. Dupa finalizarea platii, atat noi cat si dumneavoastra primiti o notificare pe adresa de email. Acea notificare confirma sau nu efectuarea platii.  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay, S.C. Metropolis COM S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti/Utilizatori si S.C. Metropolis COM S.R.L.va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care intervine si o alta problema cauzata de produsele livrate sau serviciile prestate de S.C. Metropolis COM S.R.L. si care nu au fost mentionate in nici un articol din acest document, ea se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Metropolis COM S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. Metropolis COM S.R.L. de la acest client.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate cele mentionate mai sus.